28 Temmuz 2012 Cumartesi

Aşk bir BAŞKA

Aşk Bir Başka




Yeni bir kitaba başladım kitabın adı BAŞKA yazarı Kahraman Tazeoğlu kitaba başladığımda daha ilk sayfada sen naptın Kahraman Tazeoğlu ? Dedim. Başka dedin 'Ayrılık ayrı, aşk bitişik yazılır' dedin kitabı okuyucuya bıraktın.Okudum okudukça içimdeki sönmemiş kül halindeki anılarımı, yaşanmış ve mazide kalmış hikayalerimi yeniden köz haline getirdin. Kitabın her sayfasını çevirdiğimde kalbimdeki közün Alevleneceğini hissettim. İçimde biriktirdiğim ve kimselere anlatamadıklarımı bu kitapta okuyunca kalbimin aynası oldu içim huzur doldu.

Ben aşkı hep bir başka yaşadım. Aşka dair herseyi  tatdım. Ben yalnızlıkların adamıyım içimdekileri anlatamayan içimde arşivleyip rafa kaldıran sessizce yanlızlık içinde yaşamına devam eden biriyim. Kahraman Tazeoğlu Başka Kitabında Şu sözü söylüyor 'SUSMAK bir sessizlik sanatıdır' Aşkın tatlı halini ve acı halini tatmış biri olarak bende susarak sanatımı yapıyorum.

Aşkın diger hali ...

Mutluluğu yaşarken araya giren ayrılıklar aşkın önüne labirentlerin oluşmasını sağlar. O gider ve sizde bu engelleri aşarak kalbe ulaşmaya çalışırsınız kalbe ulaştığınızda aşk yeniden başlar. Ama bu  gitmeler aşkta devam ettikçe  labirentler aşılmaz bir hal alır.

Aşkta gidip gelmeler insanı yorar artık aşk sıradanlasır aradaki sevgi giderek azalır bir süre sonra  ne sevgi kalır ne saygı insanın en çok istediği sey aşkta güvendir o da kalmayınca aşk ölür.

Kahraman Tazeoğlu'nun bir sözü vardır "Unutuyorum her seferinde neresinde kalmıştık ayrılığın" diye. Gitmelere alışan insan buna benzer sözler sölemiştir aşk hayatında.

Aşkın Aşksız hali...

Yanlızlıga adım atmış oluyorsunuz Aşkı aşksız yaşamaya başlıyorsunuz. Hayatınız artık sadece O oluyor. Adını bir başka yerde duyduğunuzda adını söyleyeni arıyorsunuz, onun adı anıldıgında kalbiniz hızlıca atıyor aynı zamanda mutlu oluyorsunuz içiniz huzur doluyor.
Siz kendinizi unutuyor O oluyorsunuz geceleri uyku nedir unutuyorsunuz uykusuzlukla dost oluyorsunuz. O sizinle olmasa bile siz onsuzken O'nu yaşamayı öğreniyorsunuz.

Kalp huzur istiyor, mutluluk istiyor bunun tek kaynağı yine O oluyor O'nu düşündükçe siz mutlu oluyor kalp ise huzur dolu oluyor.

Kalp bir süre sonra onu silmek ve onu unutmak istiyor. Sevdiginizi düşünmez, geceleri hayaller kurmazsanız o zaman unutmuş olacaksınızdır.

Aşkta Güven ...

Aşkta kayıp edeceğinizi bilseniz bile doğrusu neyse onu söyleyin. Aşkta her zaman kendiniz olun. Bir gün aşk biterse aşkınıza saygı gösterin hemen bir başkasıyla birlikte olmayın belki aşk yeniden alevnebilir.

Eğer birini seviyorsanız gidin söyleyin hiç çekinmeyin sonucunda kazanan siz olursunuz. Hem içinizdeki duyguyu söylemenin zaferini yaşarsınız hemde olurya yeni bir aşka yelken açarsınız.


Benden sizlere ...

-Aşk için ölmekse sevginin değerini göstermek canım feda olsun.
[Enes ÖZDEMİR]

- Kızlar bulmaca gibidir, çözmeyi bilen rahat olur. Anahtar cümleyi tamamlayabilen Mutlu olur.
[Enes Özdemir]

Aşk dediğin bir Oyundur. Kim daha çok severse, Bu oyunun sonunda üzülen O olur. 
[Enes ÖZDEMİR]

Her Gidiş Bitiş Değildir. Kalpteki Sevgi Gidişle Bitmis Degildir.
[Enes ÖZDEMİR]

Aşkla kalın ...


-Enes ÖZDEMİR



Twitter Hesabım: https://twitter.com/EnesOzdemir_

Facebook Hesebım: http://www.facebook.com/pages/Enes-%C3%96zdemir/317462155010261