1 Ağustos 2012 Çarşamba

Ayrılıkertesi!


Ayrılık Ertesi!


Onunlayken bir başkadır hayatınız, dört mevsimi bir arada yaşarsınız. Ayrılık görününce aşkta başlar kalpte yıkıntılar. Ayrılığın ilk saatleri çok acıdır. Aklınızı en çok aranızda gerçen son konuşmadaki “Olmuyor”lu, “İkimiz içinde en doğrusu olan bu”lu, “Bitti”li konuşmalar mesgul eder. Geceleriniz gündüze sabahlarınız aksama döner. Onunlayken mevsimler hep yazı gösterirdi bir anda kış ayını yaşamaya başlayınca ister istemez kalp buna alışmaya çalışıyor. Çevrenizdekiler bazen “unut”la başlayan “Sana kızmı yok ? yada erkek mi yok ?”lu cümlelerle devam eden “Üzülme sen daha iyilerine laiksin”li cümlelerle sonlanan konuşmalar yapacaktır. Herkes akıl hocanız olacak, herbiri size yön göstermeye, teselli verip aynı zaman da onu unutturmaya çalıstırcaktır. Kafanızı dağıtacak konular acarak size kısa sürelide olsa  onu düşündürmeme çabasına girenleriniz olacaktır. Unut sen  daha iyilerine laiksin demelere devam edenler olacaktır. bunlar aşkın ilk saatlerinde ne fayda ederki? üzülmeye devam edeceksinizdir... Onlar bilmeyecektir ki kalbinizdeki sevginin ne kadar masum ve gerçekci olduğunu, onlar bilmeyeceklerdirki oysa ne de çok sevdiginizi…

Ayrılığın diger günleri…

Vazgeçmek isteyip O’nu unutup yeniden mutluluk arayışları başlıcak, bununla beraber  sevmek en çokta huzur arayacaksınız. Bu isteklerinizi yerini getirmek için ondan vazgeçmelisiniz bazıları vazgeçmeyi yenilgi olarak görüyor vazgeçmek yenilgi değildir “İnsan vazgeçebildigi şeylerin karşısında güçlü durur”muş. Onun için vazgeçmek yenilgi değil bir güçtür ayakta durabilmenin simgesi aşkta tutunabilenlerin zaferidir.

Mahkum olmak mı iyidir yoksa özgür olmak mı ?



Dedigim gibi ...
"Vazgeçebilmek yenilgi değildir bir güçtür, ayakta durabilmenin simgesi, aşkta tutunabilenlerin zaferidir"

Ya zaferi yaşayıp yeni aşklara yelken açıcaksın yada onun mahkumu olup o olmasada yanında O'nu yaşamaya devam edeceksin.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder