6 Ağustos 2012 Pazartesi

Seni kimler takip etmiyor Anında öğren #takipedenitakipederim


Enes ÖZDEMİR

@EnesOzdemir_
takip et+

Twitter sosyal paylaşım sitesinde takipçi sayınızı çoğaltmak istemez misiniz? Kim istemez ki takip edilmek. Takip ettiniz ama o sizi takip etti mi sorusuna cevap sizin için araştırdığımız bu sitelerde mevcuttur. Yapmanız gereken sadece siteye giriş yapmanız, extra herhangi birşey yapmanıza gerek yoktur.İşte site adresleri.


TAKİP ETMEYENLERİ BIRAKABİLECEĞİNİZ SİTELER
                         
twunfollowTwitter profilinizi takip etmeyi bırakanları, takibi bıraktıkları anda sizi bilgilendirerek oldukça süper bir iş çıkaran çok yararlı bir Twitter uygulamasıdır. 
manageflitterKesinlikle tavsiye ediyorum kendim dahi bu siteyi kullanıyorum. 
unfollowedSisteme twitter kullanıcınızla giriş yapıp Twitter üzerinden izin verdiğinizde sağ tarafta “who unfollowed me lite”  menüsünden sizi takibi bırakan Twitter kullancılarını görebilmektesiniz. 
takipcikontrol
Twitter profilinizi takip etmeyi bırakanları veya senin takip etmediklerini görebilir ve silebilirsiniz.
twitlyTwitter profilinizi takip etmeyi bırakanları veya senin takip etmediklerini görebilir tek tek yada topluca seçebilir ve silebilirsiniz.
takipetmiyorKimlerin sizi takip etmeyi bıraktığını nasıl bulacağınızı bilmiyorsunuz. İşte bu noktada adından da anlaşılacağı üzerine karşımıza tam olarak bu hizmeti veren bir site daha çıkmış oluyor.
justunfollow
Anlık mesajlamanın kralı olan Twitter’da takip edilenlerden ziyade sizleri takip etmeyeleri yani ingilizce adı ile unfollow olanları ögrenmek istiyorsanız bu site de onlardan birisi.







                      



#takipedenitakipederim 





DESTEK İÇİN LÜTFEN TWEETLEYİNİZ.


1 yorum:

  1. https://www.facebook.com/haberyedi7?ref=hl

    http://www.haberyedi.com/

    YanıtlaSil