9 Ağustos 2012 Perşembe

Neden TT oldu? ile Çok Özel Röportaj - Enes ÖZDEMİR




Twitter gündemi anlık olarak bu profilde bulmaktayız. Gündeme giren  Konular, gündemi başlatan  kişiler kimler bunların cevabı neden TT oldu? profilden öğrenmekteyiz. Bu profil Twitter'in 'Trending topics' listesinin en  yakın çekimini yapan bir profil. Bize Neden TT oldu? bu etiket sorusuna cevap veren en iyi profil. Kendileriyle Neden TT oldu?  profili Hakkında Konuştuk. Sizleri Şimdi bu kısa ve genel olarak herkesin merak ettiği sorularla Baş başa bırakıyorum. 








Neden TT oldu profilini açma fikiri nasıl oluştu,amaç neydi?

Sosyal medya odaklı bir yayın ağı oluşturmak istiyorduk. @nedenttoldu'dan önce @sondvdler, @sonkitaplar, @sistempolitize, @videoraporu hesaplarını hazırlıyorduk. Twitter'a özel ve daha önce benzeri olmayan bir hesap açmak istedik. Aklımıza @nedenttoldu geldi. 

Bu profili açtığınızda ne düşündünüz ne oldu? İşin bu boyutlara geleceğini düşünmüşmüydünüz

Hesabı açtığımızda ilgi göreceğini düşünüyorduk. Beklediğimiz tepkiler ilk günlerde gelmeye başladı. İlk mention "Benim aklıma gelmişti" olur demiştik, 2 veya 3'üncü mention aynen bu şekilde geldi. İlk günlerde "1 yıl içinde 100 bin olur muyuz?" diye birbirimize soruyorduk. 2 ay sonra yükselme trendine bakıp Mayıs 2012'de 100 bine ulaşacağımızı hesapladık ve gerçekten de mayıs ayında 100 bin takipçimiz olmuştu.

Zor bir iş olmalı, sürekli birinin işin başında olması gerekir bir ekibiniz var mı ?

Tabii ki bir kişinin yapabileceği bir iş değil. Bir ekip içinde paylaşım içinde yapıyoruz. Zorluğunu, kolaylığını düşünmüyoruz. Düşünseydik bu işe hiç başlamazdık.

Neden TT oldu bundan sonraki hedefleriniz nelerdir?
Aklımızda çeşitli projeler var. Bazılarının üzerinde çalışmalar yapmaya başladık.




Röportajımıza katılım gösterdikleri için Neden TT oldu? ailesine Teşekkür ederim.








Facebook safyamı ziyaret etmek için Tıklayın





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder